Najnovšie recenzie zo sekcie Súpravy prikrývok a vankúšov
Set paplon+ vankus aloe vera je super
Odporucam
Paplóny a vankúše sú príliš tenké a nezodpovedajú normálnemu štandardu
- Príjemné, ľahké (perina aj vankúš) naozaj celoročné. V zime zahrejú a naopak v lete sa pod nimi človek nepotí
- Materiál s aloe
Pod paplónom je dosť horúco, nevidím to na celoročné používanie. No pre ľudí čo sa neprehrievajú tak ľahko môže byť v chladnejšom období super.
- Uzasna cena, uzasna kvalita. Kvalitne materialy.
Vankus max. naplneny ale prisposobili sme si nakolko na vanusi je zips prave pre takyto pripad. Napad chvalim. Prikryvka super na nas dost hreje neviem si predstavit spat pod nim v lete nakolko je celorocny ale aj tak som s nim velmi spokojna. Moj nazor - set nemozno porovnavat s inymi setmi zakupenymi v beznych obchodnych retazcoch. Za nasu rodine proste super. Konecne som uprimne spokojna.
Veľmi nízky vankúš
- Vyhoda
- Za tú cenu super výrobok, prevýšil všetky očakávania!!!
- nadychane.. nesmyklava uprava..
- zatiaľ spokojnosť
Este som tovar nepoužila, ale na vzhľad a dotyk je v poriadku.
- príjemné
Som veľmi spokojná
- Bol to darček pre člena rodiny počas vianočných sviatkov . Deka spĺňa to čo som aj očakávala ... potešilo nás to .... môžem len vrelo odporúčať .... Ďakujem za výhodnú cenovú dostupnosť .
- Nemám žiadne.
- Ok
Pevné švy, žiadne trčiace nitky, celkovo dobre hreje
- Veľmi príjemný materiál.Dcérka spí ako v bavlnke.Som veľmi spokojná a odporúčam tento výrobok.Odporučila som už aj mojej rodine…❤️
Na paplóne bol malý kazík,asi jemne zatrhnuté(zatiahnutá nitka).Nevadí,schová sa to pod obliečkou.
- Výhodný set, dobrá kvalita
- Výhodná cena
- Ľahké
- Vhodné pre detí
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »