Najnovšie recenzie zo sekcie Súpravy prikrývok a vankúšov
nemám pripomienok
- Ľahký
- Teply
- Som veľmi spokojná sú veľmi teplé.
Velka spokojnost
Veľká spokojnosť, všetkým odporúčam.
- Jemný materiál
- príjemný na dotyk
- v skutočnosti vyzerá krajšie ako na obrázku
- Vankúš je plnší, dobre drží tvar
- treba mať teplo v izbe i tak
- Paplón mohol byť kľudne hrubší, aj o polovicu
Vankúš je super,
paplón je síce určený ako zimný, ale v izbe musí byť i tak dosť teplo. Teplotne sa klasickej perine v zime nevyrovná.
- perfektné
- TOP
Tovar podľa popisu. Všetko v poriadku.
- Používam krátko, mäkké, prijemne na dotyk
- Krásne mäkkučké, ľahké
- Spí sa v ňom ako v bavlnke a hlavne sa človek nepotí, aj keď je zakrytý až pod bradu ... :-) Môžem vrelo odporúčať. Pre mňa to rozhodne bola výborná kúpa (i keď nerada nakupujem cez internet). Cena zodpovedá kvalite a výrobok funguje presne tak, ako obchod uvádza vo svojich popisoch.
- Skutočne teplý
- Skutočné rozmery sú o minimálne 6cm menšie na dĺžku aj šírku
Hmotnosť sa mi pred kúpou zdala malá v porovnaní s niektorými paplónmi rovnakej kategórie (niektoré aj 3 kg), no tento je skutočne teplý a menšiu hmotnosť teda beriem za plus.
Nevýhodou sú reálne menšie rozmery a nemožnosť paplón otvoriť = ubrať/pridať náplň paplónu. Vankúše sa však otvoriť dajú.
- Super. Aj vankúš. Syn spokojný
Kvalitné, spokojnosť
- Veľmi kvalitný výrobok. Paplón aj vankúš sú nadýchané, ľahučké, s veľmi pekným vzhľadom a príjemným na dotyk.
- Odporúčam každému, kto chce mať pokojný, nerušený spánok, s ochranou proti roztočom.
- Náplň paplóna i vankúša je z dutých vlákien, ktoré stabilne držia svoju formu, nestláčajú sa.
S týmto obchodom som veľmi spokojná, odporúčam ho každému, kto chce byť príjemne prekvapený ústretovosťou služieb a kvalitou výrobkov. Určite to nebol môj posledný nákup, mienim sa na nich obrátiť kedykoľvek, keď budem čokoľvek potrebovať do vybavenia domácnosti kvalitné a v dobrej cene.
Kvalitný material,splna moje požiadavky.
Kvalita, našiel som to, čo som hľadal.
Hrejivý paplón a pohodlný vankúš v kvalitnej bavlne.
- super
- kvalitne ušitý set s možnosťou regulovania výplne vankúša čo oceňujem, veľmi príjemny materiál
kvalitne ušitý set s možnosťou regulovania výplne vankúša čo oceňujem, veľmi príjemny materiál.
My sme ich objednavali kvoli detom, su antibakterialne, antiakergicke, peatelne na vysokej teplote a najma lahke.
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »